Вести

Грчева го закопа Жерновски: Камо и твоите деца да имаат ваков родител, а не тендераш!

Мојот син чесен и воспитан, не се јавува на хохштаплери како тебе. Ти кој со средно влезе во Парламент, па со врски на 35 години дипломираше. Мојот син е горд на својата мајка. Камо и твоите деца да имаат таков родител, а не тендераш. ДНО, напиша пратеничката Солза Грчева на својот Фејсбук профил, обраќајќи му се на градоначалниот на општина Центар Андреј Жерновски.

solza