Вести

Граѓаните на Берово и денеска со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Граѓаните на Берово и денеска излегоа во голем број за поддршка на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

Беровчани повторно порачаа дека се против платформи направени во туѓи држави, за туѓи интереси и дека се залагаат за мултиетничка, а не бинационална држава.

berovo1