Вести

Градскиот татко неуморно на терен: Трајановски во посета на Шуто Оризари (ФОТО)

Градоначалнико на Скопје Коце Трајановски денес го посети населеното место Шуто Оризари.

 

Тој на терен се увери за санирањето на улиците во општината, а на својот ФБ профил напиша:

-Со меѓуопштинска соработка се санираат улици и во општина Шуто Оризари.

Инаку Трајановски повторно ќе ја бара довербата од граѓаните на Скопје на 15 октомври како кандидат од најголемата политичка партија во Македонија ВМРО-ДПМНЕ.