Вести

ФОТО: ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА доби поддршка од Велосипедската Федерација

Ние сме сведоци на ова што се случува во нашата држава и не би сакале тоа да е така, порача на денешниот протестен марш во Скопје, Никола Лефков од Велосипедската Федерација на Македонија.

-Сакаме да го зачуваме македонскиот идентитет и да продолжиме да го вееме македонското знаме на меѓународните натпревари како што тоа го правевме досега, истакна Лефков.

6

8

9

10

11

12

13

17