Вести

ФОТО: Со насмевки и прегратки „За заедничка Македонија“ против дождот

Денешниот дожд не беше пречка голем број граѓани повторно да се придружат кон граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. Наместо тмурни лица какво што е и денешното време, големиот број присутни граѓани кон маршот се приклучија со многу позитивна енергија како и секогаш, со насмевки на лицата и по некоја прегратка. Позитивната енергија продолжи исто како и секој ден, по патеката на државноста.

zzm dozd19

zzm dozd13

zzm dozd20

zzm dozd5

zzm dozd22