Вести

ФОТО: Повторно чад над Струга

Попладнево над Струга повторно може да се забележи чад кој ги гуши граѓаните и туристите. Засега не е познато дали чадот е како последица на повторен пожар во депонијата во Струга или се работи за нов пожар на некој друга локација во околината на градот.