Вести

ФОТО: Македонски знамиња се веат во Куманово како поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Многу македонски знамиња можат да се забележат поставени на балконите и прозорите од домовите на кумановчани, кои со овој симболичен гест даваат поддршка на иницијативата ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА која секојдневно протестира за зачувување на унитарноста на Македонија.

kumanoivo-5

kumanovo-4

kumanovo-3

kumanovo-2

kumanovo-1