Вести

ФОТО: И граѓаните на Куманово излегоа да кажат НЕ за разнебитување на државата

Протестите на граѓанската иницијатива „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“, кои наидуваат на масовна поддршка од граѓаните се шират низ целата држава. И граѓаните на Куманово излегоа да кажат дека нема да дозволат разнебитување на државата.

kumanovo protest

Кумановчани ја изразија својата решеност да истраат во напорите за зачувување на унитарноста на државата, одбрана на Уставот на Македонија и суштината на вредностите на општеството.

kumanovo protest1

kumanovo protest2