Вести

ФОТО: Груевски по митингот во Гевгелија на дружба со младите

Победничка атмосфера од митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Гевгелија се префрли и во едно гевгелиско кафуле после него, таму присутен беше и претседателот на партијата, Никола Груевски.

 

На забавата покрај младите луге кои беа таму, во друштво на Груевски беше и кандидатот за градоначалник на Гевгелија од ВМРО-ДПМНЕ, Иван Франгов.