Вести

ФОТО: Градежна механизација на протестот „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“

Багеристи денеска во Скопје со тешка градежна механизација даваат поддршка на протестот на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

Излегувајќи на протестите со механизација се спротивствуваат на Тиранската платформа и точките во неа.

Багеристите даваат поддршка на протестот јасно искажувајќи дека се против воведување на двојазичност и федерализација во Република Македонија.bager

bager1

bager2

bager3  bager5