Вести

ФОТО: Генералниот секретар Мицкоски и Илчо Захариев на состанок со ОК Штип

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и кандидатот за градоначалник Илчо Захариев одржаа состанок во Штип со партиското членство во пресрет на вториот круг од локалните избори.

 

Во првиот круг од локалните избори, кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Илчо Захариев оствари минимална победа, па штипјани следната недела во втор круг ќе го одлучат победникот.