Вести

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Скопјани сончевиот ден го користат за поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Огромен број скопјани денеска излегоа во Паркот „Жена Борец“ за да дадат поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

skopje glavna

skopje-protest19 skopje-protest skopje-protest1 skopje-protest2 skopje-protest3 skopje-protest4 skopje-protest5 skopje-protest6 skopje-protest7 skopje-protest8 skopje-protest9 skopje-protest11 skopje-protest12 skopje-protest13 skopje-protest14 skopje-protest15 skopje-protest16 skopje-protest17 skopje-protest18

dete-p