Вести

ЧУДЕСНА МАКЕДОНИЈА: Пофалби за новиот директор на „Танец“, не за менаџирање, туку за столарија (ФОТО)

Назначувањето на Стојанче Павловски за нов директор на Националниот Ансамбл „Танец“ предизвика многу реакции во јавноста. На местото на докажан професионалец како Зоран Џорлев, доѓа човек со средно градежно образование.

 

И додека оние кои го назначија очекуваат пофалби за новиот директор на „Танец“, тој ги добива истите, но сепак не за менаџирање, туку за столарија, како што може да се забележи на неговиот ФБ профил.