Вести

Андонов за Алфа: Барањата за саморазрешување на началници и инспектори во МВР се доказ за партизација што ја спроведува СДСМ

Барањата за саморазрешување на началници и инспектори во МВР, што ги обелодени полицискиот синдикат, се доказ за партизација што ја спроведува СДСМ во овој сектор, вели Оливер Андонов во интервју за Алфа