Вести

Акција за сузбивање криминална група која продавала наркотици

Министерството за внатрешни работи соопшти дека спроведува акција за сузбивање на организирана криминална група која се занимавала со препродажба на наркотици на националнo ниво.

Полицијата не соопштува повеќе детали за акцијата, но најавува дека по нејзиното завршување ќе ја информира јавноста.