Вести

„Аеродром во моето срце“: Златко Марин продолжува со рекет врз фирмите

Фејсбук групата „Аеродром во моето срце“ поседувајќи докази, обвинува дека кандидатот за градоначалник на СДСМ, Златко Марин, продолжува да прави рекет низ Аеродром.

-Златко Марин, продолжува со рекетот врз фирмите во Аеродром, овој пат на удар …… , од кои биле изрекетирани десетици илјади евра и целосна компјутерска опрема за штабовите на СДСМ во Аеродром. Со ветување дека при евентуално преземање на општината, сите работи во делот на информатичката технологија и системи ќе ги работи оваа фирма. Екипа на „Аеродром во моето срце“ поседува докази, кои ќе бидат наскоро објавени, обелодени оваа ФБ група.