Вести

„Аеродром во моето срце“: Дојде живот и на Аеродром му се случи кванташки (ФОТО)

Диви пазарџии среде улици, тротоари и паркови, ова е сликата која денеска може да се види во општина Аеродром.

И од фан страната „Аеродром во моето срце“ реагираа:

-Дојде живот и на Аеродром му се случи кванташки, пишува на Фејсбук страната „Аеродром во моето срце“.