Освежено 19:44:45
Понеделник, 22 Септември 2014
Вести денес: 140

Манифестацијата е во организација на општина Крива Паланка, општина Босилиград, Република Србија и општина Ќустендил, Република Бугарија.

sredba 1-500

Како дел од средбата „Краиште 2013“, присутните имаа можност да ја проследат богатата програма на културно уметничките друштва и фолклорни ансамбли од трите општини, кои ја презентираа богатата традиција и култура низ сплетот на народните песни и ора.

sredba 2-500

Helen Doron Baner 300x250
Vinoskop-2014-banner
potrebni sme i na makedonija 300x250
inter-al-pin-03
motocross 300x250
AdvMOT300x250
transmet-300x300
BlokMAKS kurir 300x250px-01