Политика

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Аеродром и Велес

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ, денеска ќе одржи два митинзи во Аеродром на платото позади Бисер со почеток во 18:00 часот и во Велес на плоштадот С’рмаале со почеток во 20:30 часот.