Политика

Панел дискусија „Подобри и различни: Инвестираме во локалната самоуправа“

Во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев, денеска 16:00 часот во ќе се одржи панел дискусија.

Панел дискусијата ќе биде на тема „Подобри и различни: Инвестираме во локалната самоуправа“.