Политика

Панел дискусија на тема „Инвестираме во општините за подобар живот на граѓаните“

Во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев (плоштад ВМРО бр. 1), денеска во 16:10 часот ќе се одржи панел дискусија.

Дискусија ќе биде на тема „Инвестираме во општините за подобар живот на граѓаните“.