Политика

Панел дискусија „Инвестираме во општините за подобар живот на граѓаните“

Во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев (плоштад ВМРО бр. 1), денеска во 16 часот ќе се одржи панел дискусија.

Панел дискусијата ќе биде на тема „Инвестираме во општините за подобар живот на граѓаните“.