Хроника

Тешка сообраќајка на патот Катланово- Велес

Сообраќајот на патниот правец А1 Катланово – Велес после наплатна станица Сопот, 500 метри по селото Новачани беше во прекин поради сообраќајна незгода, информираат од ЈП „Македонија пат“.

Сообраќајот беше затворен неколку часа.

Момче со моторно возило Хонда се удрило во камиони кои закочиле.