Живот и стил

ВИДЕО: Цел клас остана во шок – погледнете како дојдоа Валентина и Мелиса на матура

Традиционално во месец мај се одбележуваат матурските прослави, моментот кој секој ученик го чека со голема возбуда и нетрпение. Матурантите се трудат да бидат поубаво облечени, покреативни и повпечатливи, а матурантите од Тузла, имале генијална идеја.

Имено, Мелиса и Валентина дошле на прославата јавајќи коњи и биле вистинска атракција.

– Мелиса од мала ги сака коњите, јас како татко сакав да и ја исполнам желбата да дојде со коњ на матурската прослава, вели таткото на Мелиса, Алмир.

Младите матуранти не ја криеле насмевката и возбудата од овој чекор на другарките.