Живот и стил

ВИДЕО: Мајка и трите ќерки ја покажаа нивната долга коса- секоја троши околу четвртина шише шампон

Тери Лин Расел е 43 годишната мајка на пет деца. Таа и нејзините три ќерки се познати како “русокосите“.

Должината на коса на мајката е неверојатни 187 сантиметри. Најстарата ќерка  има 93 сантиметри долга коса, средната 90, а најмладата 66 сантиметри.

Секоја од нив троши околу четвртина шише шампон за миење на косата. До сега освоиле бројни награди со нивната коса, а каде и да се појават предизвикуваат воодушевување.