Живот и стил

ВИДЕО: Физичка пресметка на двајца возачи

Видетото е снимено на Флорида, САД.

Инцидентот бил снимен од еден возач кој застанал позади нервозните возачи.

Според човекот кој го снимил овој инцидент, едниот возач кој управувал со Фордот почнал да упатува закани кон возачот кој управувал со БМВ

Погледнете што се случи потоа: