Живот и стил

ВИДЕО: Движете се како пингвин и никогаш нема да паднете на мраз

Снегот е неизбежен во зима, но со него се јавуваат и проблеми кога треба да се оди некаде.

Со помош на овој трик, ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе паднете.