Живот и стил

Секси апсолвентка со длабоко деколте – Македонската пејачка изгледаше совршено

Прекрасната македонска поп пејчка Симона Попоска, вчера вечер беше неодолива секси апослвентка.

Откако ја грабна дипломата и го заслужи називот Д-р. Симона Попоска, време дојде и да прослави за тоа.