Живот и стил

Нивните реакции се шокантни, но треба да ни бидат поука: Девојката е жртва на насилство, а тие… (ВИДЕО)

Влегувате во лифт. Пред вас се случува насилство. Како ќе реагирате ако жртвата е речиси беспомошна жена?

Ова е скриена камера направена во Шведска. Момчето ја тепа својата девојка во лифт. Била снимена реакцијата на 53 лица.

Од сите нив, верувале или не, на ова насилство се спротиставила само една жена!!!

Останатите си гледаат во мобилниот телефон, го вртат грбот, го тргаат погледот на страна…