Живот и стил

МОЌНО ВИДЕО: Овие 60 секунди се лекција од децата за возрасните

Ова видео ги скрши срцата на милиони луѓе, но испрати и моќна порака.

Имено, станува збор за видео кое трае 60 секунди и прикажува момче од сиромашно семејство чија кутија за ужина е празна.

Децата можат да им предаваат многу важни лекции на возрасните, а ова е една од нив.

Останатото погледнете го во видеото во продолжение.