Живот и стил

Кучето квичи и се обидува да го разбуди својот мртов пријател!

Оваа снимка ги растажи срцата на многумина. Кучето отворено тажи и со сите сили се обидува да го разбуди својот мртов пријател кој завчера беше прегазен во сообраќајниот метеж во Кина…

иол-19-

Како што јавува Huanqui.com, светлото куче цел час го чувало телото на кафеавата хаска и се обидувало да ја разбуди. Тоа постојано квичи и покажува огромна тага.

Потоа доаѓа жена, која се испоставило дека е сопственичката на несреќното, прегазено куче, а светлото куче ја следи во чекор.

Лојалниот пријател не го напушта својот мртов другар. Оваа снимка го растажи светот!