Живот и стил

ГАЛЕРИЈА: Каде им беа очите кога одлучија да се облечат вака?

Погледнете кои ѕвезди добија најмногу критики за своите стилски избори за доделувањето на видео музичките награди на MTV, кое синоќа се одржа во Калифорнија.

Ова се најголемите модни промашувања.