Живот и стил

ФОТО: Tолку e младолика, што сите мислат дека е девојка на нејзиниот син

Ако мислиш дека не изгледаш добро, тоа е бидејќи не си се испотил доволно, тоа е мотото на Лиу Јелин, жената која има многу повеќе години отколку што навистина изгледа.

Таа е од Кина, има 50 години и сите мислат дека е девојка на нејзиниот 22-годишен син.

Без ниту една брчка, со супер стегнато тело, Лиу е во постојана борба да им докаже на луѓето дека има 50 години.

Ретко носи шминка, а тајната на нејзиниот младешки изглед е пливање и кравање тегови.

– Омилената активност во зима ми е да пливам надвор, на студено, вели Лиу Јелин.