Занимливости

Возачот следниот пат ќе размисли пред да се паркира- реакцијата на овој човек ќе ве насмее до солзи (ВИДЕО)

Една видео снимка која се појави на социјалните мрежи го насмеа светот, но истовремено му се заблагодари на овој човек кој направи непроценливо дело.

 

Се работи за еден човек кој се реши своето возило да го паркира точно на патека за велосипеди и пешаци, а револтот кај еден од минувачите ги насмеа сите, но истовремено и му ја дадоа целата поддршка за несекојдневниот негов потег, погледнете.