Занимливости

ВИДЕО: Сите зборуваат за свадбата на Дејан и Даниела

Дејан и Даниела се еден од многуте парови кои се решаваат буквално да влетаат во брачните води.

 

Откако Јагодина има аквапарк, многу српски невести и младоженци веселбата ја завршуваат спуштајќи се низ тобоган на вода. Невестата во невестински фустан секогаш привлекува внимание, а особено ако е на тобоган во аквапарк.