Занимливости

ВИДЕО: Пијани девојки го навредуваа таксистот, а потоа ги стигна најлошата одмазда!

Кристи Луис е модел и професионален возач. Таа се согласила да учествува во скриена камера на неколку луѓе, кои не се свесни што ги чека.

Три девојчиња, видливо под дејство на алкохол, ја малтретираат и навредуваат, без малку почит.

Меѓутоа, кога веќе ја преминаа секоја граница таа им покажа што најдобро знае.

Им даде возење кое ќе го паметат до крајот на животот.

Погледнете како сето тоа изгледа.