Занимливости

ВИДЕО: Ова семејство доби подарок од ураганот

Ураганите Ирма и Харви, зад себе оставија вистински пустош, но како и секогаш, во секоја трагедија има и по некоја добра приказна која ќе ве натера за момент да заборавите на лошите работи.

Ова семејство од ураганот доби подарок Трамболина. Трамболината буквално слета во дворот.

Погледнете: