Занимливости

ВИДЕО: Носорог предизвика сообраќаен хаос

На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа носорог како предизвикува сообраќаен хаос во Индија.

Откако носорогот излегува на патот, почнува да трча по него, а сите возачи се преплашени од животното, па почнуваат да бегаат.

Возачот на автомобилот кој го следи и снима носорогот вели дека вакво нешто гледал само на африкански филмови, а сега доживеал да види слична ситуација и во живо.