Занимливости

Само 2% од луѓето забележаа жена на сликата! Обидете се да ја пронајдете!

Внимателно погледнете ја оваа слика. На прв поглед ви се чини дека гледате само куп дрва, но погледнете повторно.

drva z

Уметничката Joerg Düsterwald слика по телата на модели и ги претопува во околината.

Само фокусиран набљудувач може да забележи дека на фотографијата не се наоѓаат само дрва, туку и тело на жена.

Погледнете ја фотографијата подолу…

 

 

 

 

drva-zena2