Занимливости

Поради оваа фотографија цел Балкан се смее до солзи

Еден возач од Хрватска станал хит на интернет кога објавил на позната страница на производител на автомобили урнебесна фотографија.

Тој на страницата објавил фотографија од контролната табла на својот автомобил: