Занимливости

Погодете која е мајката на фотографијата – мајка објавила фотографија со ќерките (ФОТО)

Една мајка предизвикала бура на друштвените мрежи.

Поставила фотографија со своите ќерки, но многумина не можат да одредат која од од нив три е мајката.

#tbt me and my #daughters ❤️🌎 @kaay.s_ @koliieya.s

A post shared by Kienya Booker (@kienyabooker) on

Имено, 40-годишната Киенија Букер изгледа исклучителни младолико, па со самото тоа може да помине како сестра на своите две ќерки, 18 годишната Клиенија и 16-годишната Колиеји.

Таа неодмана стана синоним за убавина за многу мајка и девојки кои го пратат нејзиниот Инстаграм профил каде објавува фотографии на кои и завидуваат многу нејзини жени на нејзини години, еве и зошто.

My #dollface daughter who’s brows look better than mine!😩😳❤️❤️❤️ @koliieya.s

A post shared by Kienya Booker (@kienyabooker) on

No regret, work hard, play hard, stay humble, never regret 🙏🏾

A post shared by Kienya Booker (@kienyabooker) on

#friday the #weekend 😩❤️🙏🏾

A post shared by Kienya Booker (@kienyabooker) on