Занимливости

Нов предизвик: Пронајдете ја змијата на фотографијата

Дали сте сигурни дека секогаш ги гледате работите околу вас?

Оптичките илузии се честа појава во природата, а и самите животни со својата камуфлажа, лесно можат да ве збунат.

Пред вас е нов предизвик. Пронајдете ја змијата на фотографијата.

Доколку не успеавте да ја пронајдете, решението може да го видите подолу во веста.