Занимливости

Кој вели дека Том и Џери се само анимирани ликови? Ова видео ќе ве насмее до солзи

Сите многу добро ги познаваме ликовите од најпознатиот цртан филм „Том и Џери“ со кои израснаа многу генерации.

Во цртаните филмови најчесто мачорот Том го бркаше глувчето Џери, но тоа никако не му одеше од рака. Сепак, на социјалните мрежи се појави видео кое многу наликува на нив, но овој пат станува збор за вистинска мачка и вистински глушец.