Занимливости

Измама или теорија на заговор: Ова не е Меланија, која е жената до Трамп?

Најнова теорија на измама настанала после последната конференција на Трамп за новинарите, каде корисниците на Твитер, поради неколку детали заклучиле дека дамата која стои покрај Трамп, всушност не е Меланија.

За време на обраќањето на Трамп, Меланија стоела покрај него, а носела и големи црни очила за сонце. Еден од корисниците на Твитер кој ги следи сите настапи на Трамп истакнал дека лицето и има поинаков облик, па со брзина на светлината оваа информација се проширила и многумина се согласиле,  дека тоа всушност не е Меланија и дека се работи за двојничка.

-Отпрвин не се сомневав, а тогаш Трамп рече „мојата сопруга Меланија, која е всушност тука…“ изгледаше како да сака да ги убеди сите дека таа е Меланија, напиша корисник на Твитер.