Занимливости

Го фати мажот со љубовницата и направи хаос: Измамената жена не им остана должна! (ВИДЕО)

Снимката од жената која физички ги нападна својот сопруг и неговата љубовница во едно кафуле во бразилскиот град Рио Верде го обиколи светот.

На снимката се гледа како маж со две жени седи во кафуле кога му приоѓа третата жена.

Таа му удира шамар на мажот, а  потоа ја нападна жената која седела покрај него, ја влече и ја кубе за коса додека таа се обидува да се одбрани.

По избесно време на измамената жена и стигнува и засилување. На помош и доаѓа пријателката, а потоа се вмешуваат и гостите.

Иако еден од гостите се обидува да ги раздвои скараните набрзо се откажува. На крајот се враќа на своето место да си го испие пијалокот до крај.