Занимливости

ФОТО: Сопругот ја изневерувал затоа што е дебела – за ваква одмазда не ни сонувал!

Дваесет и пет годишната Лизет Експозио била неколку години во брак со 29-годишниот Хозе. Иако имале убав и среќе брак, таа дознала дека сопругот ја изневерува. Кога побарала објаснување за неговото однесување, тој и рекол дека нема ништо чудно, бидејќи таа престанала да води сметка за себе и дека тоа е причината поради која е изневерена.

Тогаш таа посакала една работа, а тоа било да се одмазди на сопругот.

Секојдневно вежбала и бла физички активна.

Лизет цлосно се променила, а освен тоа и психички подобро се чувствува. Тогаш таа посакала една работа, а тоа било да се одмазди на сопругот.