Занимливости

ФОТО: Овие моќни емотивни свадбени фотографии наместо да ве насмеат ќе ви ги насолзат очите

Свадбениот ден е еден од најсреќните денови на младоженците, а фотографиите се доказ за сето тоа, но понекогаш фотографиите можат и да испратат моќна порака која наместо насмевка ќе ви ги насолзи очите.

Имено фотографиите се прикачени на еден свадбен веб сајт на кој секојдневно се прикачуваат нови фотографии кој се со јасна и моќна порака.

Инаку фотографиите имаат и натпреварувачки карактер, па така на одреден период се избира и најмоќната свадбена фотографија, која е вашата омилена фотографија?