Занимливости

ФОТО: Го сликала својот пријател како седи на карпа – се шокирала кога ја погледнала фотографијата одблизу

Звучи навистина неверојатно, но изгледа дека постои некој „закон на универзумот“ по кој на фотографиите се појавуваат страшни работи во ситуации кога најмалку очекувате.

Духовите како едноставно да сакаат да се појавуваат на фотографии и да ги плашат луѓето до смрт. Некои од нив се прилично очигледни, додека за некои треба малку повеќе напор да ги забележите.

За пример зедовме една корисничка на популарната страна „Reddit“ која го сликала својот пријател во Хамилтон, Онтаиро.

Според нејзините зборови, направила неколку фотографии и ги објавила на Инстаграм. Меѓутоа, една фотографија особено и паднала во очи…