Занимливости

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Уметноста на кафе на струмичанецот Сашко

Младиот струмичанец Сашко Горгиев ја има осовршено техниката за цртање на кафе. Тој кафинања во КОНЦЕПТ ги дизајнира на еден посебен и магичен начин.

Да не должиме многу, во продолжение погледнете ги фотографиите: