Занимливости

Денес е машки ден, направете го ова за вашиот партнер

Машкиот ден се обележува точно еден месец по Денот на вљубените. Станува збор за урбан „празник“, кој почна со иницијатива на интернет. Празникот е посветен на две работи, кои мажите ги сакаат – бифтек (или кое било друго негово омилено јадење) и орален секс.

Бидејќи 14 февруари им е посветен повеќе на жените, a мажот е тој што со цвеќе и подароци ја покажува својата љубов кон неа, 14 март им припаѓа на мажите.

Идејата на овој модерен празник е на вашиот партнер да му пружите едностава вечера во која тој навистина би уживал. Поточно, да му зготвите вкусен бифтек и да се „спуштите долу“.